Airco Service (R1234YF)

KOELT UW AIRCO NIET MEER ZO GOED ALS VOORHEEN?

Dan heeft uw auto waarschijnlijk een airco service nodig. Door het gebruik van de airconditioning neemt het koudemiddel in uw aircosysteem jaarlijks met gemiddeld 10% af. De koelcapaciteit van uw airco neemt geleidelijk af. U kunt altijd bij Auto Service Timmerije langs komen om uw airco te laten controleren en advies te vragen of een airco service daadwerkelijk nodig is.

KOUDEMIDDEL R1234YF

We zijn op dit moment één van de weinigen die met het nieuwe R1234yf koudemiddel en apparatuur werken. Uiteraard kunt u met uw aircovulling terecht bij ons gecertificeerd personeel.ibiki-certificaat-f-gassen-auto service timmerije


NA EEN AIRCO SERVICEBEURT WERKT UW AIRCO WEER ALS NIEUW !

Het is bij ieder airco systeem nodig om eens in de 3 à 4 jaar een airco service uit te voeren. Dit komt door de afname van het koudemiddel in het airco systeem. Zit u veel op de weg en maakt u veel gebruik van uw airco, dan is het verstandig om eens in de 3 jaar een airco service te laten uitvoeren. Rijdt u jaarlijks 15.000 kilometer, dan raden wij een service interval van 4 jaar aan. Na het uitvoeren van de airco service koelt uw airco weer als nieuw.

VOORKOM HOGE REPARATIEKOSTEN !

Wanneer het koudemiddel in uw airco te veel afneemt kunnen er mankementen ontstaan, die hoge reparatiekosten met zich meebrengen. Bedragen boven de € 800,00 zijn hierbij geen uitzondering. Regelmatig uw auto onderhouden met een airco service, helpt deze reparatiekosten te voorkomen.

koudemiddel R1234yf-auto service timmerije